TAKIM PROMOVUES ME FTESE TE ROTARY CLUB MILANO

Në datë 17 Janar 2018, me ftesë të Rotary Club Milano, Konsullja e Përgjithshme, Znj. Anila Pojani mori pjesë, së bashku me Ministrin e Turizimit dhe të Mjedisit, Z. Blendi Klosi, në një aktivitet promuovues të Shqipërisë jashtë kufijve të saj.Gjatë këtij takimi me biznesmenë, antarë të Klubit prestigjoz ndërkombëtarë Rotary, Z. Klosi prezantoi një material të përgatitur enkas për këtë event si dhe u përgjigj pyetjeve të të pranishmëve të cilat ishin me të vërtet të shumta. Gjithashtu, eventi u shoqërua dhe me imazhe video të ndryshme nga vendi ynë të cilat ngjallën interes të lartë tek të pranishmit.

Adresa

Via San Martino 10 - 20122
Milano, Italy

Tel / Fax

Tel.+ 39 02 8051265
Urgenza 14:00-20:00
Tel.+393806411884

E-MAIL

consulate.milan@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 14:00