VIZITA E KRYEMINISTRIT TË SHQIPËRISË Z. EDI RAMA NË KONSULLATËN E PËRGJITHSHME TË REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË NË MILANO

Kryeministri i Shqipërisë z. Edi Rama, zhvilloi një vizitë të shkurtër në ambjentet e reja të Konsullatës së Përgjithshme Shqiptare në Milano. Gjatë kësaj vizite Kryeministri u njoh me ndryshimet rrënjësore që janë bërë përgjatë një viti në këtë seli diplomatike. Jo vetëm ambjente të reja dhe bashkëkohore por, mbi të gjitha një shërbim cilësor për bashkëatdhetarët tanë.

Adresa

Via San Martino 10 - 20122
Milano, Italy

Tel / Fax

Tel.+ 39 02 8051265
Urgenza 14:00-20:00
Tel.+393806411884

E-MAIL

consulate.milan@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 14:00