Kryeministri i Landit të Baden-Württemberg Winfried Kretschmann, ftoi Trupën Konsullore në një takim vjetor, në të cilin mori pjesë edhe Konsullja e Përgjithshme Gentiana Mburimi.

Kryeministri i Landit të Baden-Württemberg Winfried Kretschmann, ftoi Trupën Konsullore në një takim vjetor, në të cilin mori pjesë edhe Konsullja e Përgjithshme Gentiana Mburimi.

 

Lidhja e Arsimtarëve dhe Prindërve Shqiptarë në Bavari shënoi Ditën e Mësuesit – 7 Marsin!

Lidhja e Arsimtarëve dhe Prindërve Shqiptarë në Bavari shënoi Ditën e Mësuesit – 7 Marsin! Për nder të kësaj feste, nxënësit e Shkollës Shqipe në Bavari përgatitën një program të pasur festiv me këngë, valle, dhe recitime. Ne aktivitet moren pjesë Zv. Ministrja për

 

Këshilli Koordinues i Diasporës (KKD) në bashkëpunim me Këshillin Koordinues të Arsimtarëve në Diasporë (KKAD), si dhe me Qendrën e Botimeve për Diasporën (QBD), organizuan Kuvendin e Punës, i cili u mbajt në datat 9 dhe 10 mars 2024, në Augsburg, Mynih t

Këshilli Koordinues i Diasporës (KKD) në bashkëpunim me Këshillin Koordinues të Arsimtarëve në Diasporë (KKAD), si dhe me Qendrën e Botimeve për Diasporën (QBD), organizuan Kuvendin e Punës, i cili u mbajt në datat 9 dhe 10 mars 2024, në Augsburg, Mynih të Gjermanisë. Kuvendi

 

Pjesëmarrja e Konsulles së Përgjithshme në 20 vjetorin e shkollës sportive Kickboxen-Deutschland në Mynih, dhe inaugurumin e ambienteve të reja të saj, me themelues z. Ismail Keta, ish Kampioni Botëror i Boksit

Me shumë kenaqesi morem pjesë në 20 vjetorin e shkollës sportive Kickboxen-Deutschland në Mynih, dhe inaugurumin e ambienteve të reja të saj, me themelues z. Ismail Keta, ish Kampioni Botëror i Boksit. Z. Ismail Keta është nje personazh i spikatur i diasporës shqiptare në Mynih. P

 

Adresa

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë
München / Germany
ALBERT-SCHWEITZER-STR.62 81735 MÜNCHEN

Tel / Fax

Tel:+49 (0) 8992284522
+49 (0) 8992284524
Fax: +49 (0) 8992284523
Raste emergjente nr.
Tel: +4915237913997​

Orari zyrtar

E Hënë - e Premte
09:00-14:00