Aktivitet kulturor me rastin e Festës Kombëtare

 
Me rastin e 28 Nëntorit, Ditës së Pavarësisë Kombëtare, z. Arten Hanku, Konsulli Përgjithshëm i RSH në Mynih, mori pjesë në programin kulturor të organizuar nga Shoqata Bavarezo-Kosovare me seli në Mynih, në hapjen e ekspozitës së piktores Harisa Rexhepi, dhe shfaqjen e filmave shqiptarë të autorëve Bekim Sele dhe Arben Shala. 

Adresa

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë
München / Germany
ALBERT-SCHWEITZER-STR.62 81735 MÜNCHEN

Tel / Fax

Tel:+49 (0) 8992284522
+49 (0) 8992284524
Fax: +49 (0) 8992284523
Raste emergjente nr.
Tel: +4915237913997​

Orari zyrtar

E Hënë - e Premte
09:00-14:00