Aktiviteti “Gjergj Kastriota Skënderbeu, Heroi Kombëtar i popullit shqiptar, simboli i unitetit, mbrojtës i civilizimit perëndimor”

Në datën 28 maj 2018, Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Mynih, në bashkëpunim me Konsullatën e Përgjithshme e Republikës së Kosovës në Mynih organizoi aktivitetin akademiko-kulturor: “Gjergj Kastriota Skënderbeu, Heroi Kombëtar i popullit shqiptar, simboli i unitetit, mbrojtës i civilizimit perëndimor” (Georg Kastriota Skanderbeg, Nationalheld des albanischen Volkes, Symbol der Einheit, Beschützer der Westlichen Zivilisation”, me rastin e Viti Mbarëkombëtar të Skendërbeut dhe në kuadër të hapjes së manifestimeve të ditëve të kulturës shqiptare në Bavari.

Adresa

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë
München / Germany
ALBERT-SCHWEITZER-STR.62 81735 MÜNCHEN

Tel / Fax

Tel:+49 (0) 8992284522
+49 (0) 8992284524
Fax: +49 (0) 8992284523
Raste emergjente nr.
Tel: +4915237913997​

Orari zyrtar

E Hënë - e Premte
09:00-14:00