Ditë Zie Kombëtare - Libri i Ngushëllimeve

Të nderuar bashkëkombas!

Me Vendim të Këshillit të Ministrave të RSH, dita e nesërme datë 27 nëntor 2019, shpallet Ditë Zie Kombëtare. Flamuri shtetëror do të ulet në gjysëm shtize dhe në orën 12.00 do të mbahet 1 minutë heshtje, në përkujtim të viktimave që humbën jetën nga tërmeti i datës 26 nëntor.

Libri i Ngushëllimeve do të hapet në ambjentet e Konsullatës, në datë 27 nëntor nga ora 14.00-16.00 dhe në datë 28 nëntor nga ora 12.00-14.00.

Adresa elektronike për përcjelljen e ngushëllimeve është: Condolences@mfa.gov.al

Le të japim kontributin tonë dhe të qëndrojmë me mendje dhe zemër pranë popullit dhe atdheut tonë të dashur, në këto ditë të vështira!

Adresa

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë
München / Germany
ALBERT-SCHWEITZER-STR.62 81735 MÜNCHEN

Tel / Fax

Tel:+49 (0) 8992284522
+49 (0) 8992284524
Fax: +49 (0) 8992284523
Raste emergjente nr.
Tel: +4915237913997​

Orari zyrtar

E Hënë - e Premte
09:00-14:00