KONCERT GALA ME RASTIN E FESTËS KOMBËTARE

Në datën 18 nëntor, me rastin e Festës Kombëtare, një Koncert madhështor i Ansamblit Kombëtar të Këngëve dhe Valleve Popullore, organizuar nga Konsullata e Përgjithshme në Mynih, në sallën prestigjioze të teatrit Künstlerhaus, me pjesëmarrjen e Presidentes së Qeverisë së Bavarisë së Sipërme Znj. Maria Els, Trupit Diplomatik, medias, komunitetit dhe Shoqatave shqiptare.

Adresa

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë
München / Germany
ALBERT-SCHWEITZER-STR.62 81735 MÜNCHEN

Tel / Fax

Tel:+49 (0) 8992284522
+49 (0) 8992284524
Fax: +49 (0) 8992284523
Raste emergjente nr.
Tel: +4915237913997​

Orari zyrtar

E Hënë - e Premte
09:00-14:00