Konsulli

CURRICULUM VITAE

Gentiana Mburimi

 

Nëntor 2023 / aktualisht:Konsulle e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Mynih / Gjermani

E ngarkuar me punë a.i. në Ambasadën e Republikës së Shqipërisë në Budapest, Hungari (Mars 2022-Nëntor 2023)

Konsulle e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Bari, Itali (2020- 2022)

Ministër Fuqiplotë në Ambasadën e Republikës së Shqipërisë në Romë, Itali, (2015-2020).

Shefe e Ceremonialit të Protokollit të Shtetit në Ministrinë e Punëve të Jashtme (2011- 2015).

Prej Shtatorit të vitit 2010 deri më Prill të vitit 2011, ka punuar si specialiste në Zyrën e Informacionit dhe Përkthimit, Drejtoria e Shtypit dhe Informacionit, Ministria e Punëve të Jashtme.

Shkurt 2006 deri më Shtator 2010, Sekretare e Parë në Ambasadën e Republikës së Shqipërisë në Stokholm, Suedi.

Gusht 2003 - Mars 2006, Specialiste në Drejtorinë e Shtypit dhe Informacionit në Ministrinë e Punëve të Jashtme.

Korrik 2001 - Gusht 2003, Specialiste në Drejtorinë e Arkivit dhe Dokumentacionit në Ministrinë e Punëve të Jashtme.

Tetor 1997 - Korrik 2001, Specialiste në Drejtorinë e Burimeve Njerëzore në Ministrinë e Punëve të Jashtme.

Gusht 1993 - Shtator 1997, Drejtoria Juridike, Ministria e Punëve të Jashtme.

 

Gjatë karrierës znj. Mburimi ka kryer disa trajnime në fushën e diplomacisë në Kinë, Austri, Greqi, Indi. Ka diplomë Juristi dhe Master në Marrëdhëniet Ndërkombëtare, Politikën e Jashtme dhe Diplomaci.

 

Znj. Mburimi flet rrjedhshëm italisht dhe anglisht dhe ka njohuri të mira të frëngjishtes.

Adresa

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë
München / Germany
ALBERT-SCHWEITZER-STR.62 81735 MÜNCHEN

Tel / Fax

Tel:+49 (0) 8992284522
+49 (0) 8992284524
Fax: +49 (0) 8992284523
Raste emergjente nr.
Tel: +4915237913997​

Orari zyrtar

E Hënë - e Premte
09:00-14:00