Shërbimi Konsullor Online(SHKO)

Në Universitetin Ludwig-Maximilian të Mynihut, duke prezantuar Shërbimin Konsullor Online(SHKO), tek studentët dhe pedagogët shqiptarë, në Ditën Ndërkombëtare të Gjuhës Amtare.

Adresa

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë
München / Germany
ALBERT-SCHWEITZER-STR.62 81735 MÜNCHEN

Tel / Fax

Tel:+49 (0) 8992284522
+49 (0) 8992284524
Fax: +49 (0) 8992284523
Raste emergjente nr.
Tel: +4915237913997​

Orari zyrtar

E Hënë - e Premte
09:00-14:00