Takim i Ministrit të Drejtësisë së RSH-së me Zv. Presidentin e Parlamentit të Landit të Bavarisë

Vizitë zyrtare në Mynih, Bavari, të Ministrit të Drejtësisë së RSH Z. Ulsi Manja dhe takimi me Zv. Presidentin e Parlamentit Z. Karl Freller të Landit të Bavarisë.

Adresa

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë
München / Germany
ALBERT-SCHWEITZER-STR.62 81735 MÜNCHEN

Tel / Fax

Tel:+49 (0) 8992284522
+49 (0) 8992284524
Fax: +49 (0) 8992284523
Raste emergjente nr.
Tel: +4915237913997​

Orari zyrtar

E Hënë - e Premte
09:00-14:00