Takim pune në Kancelarinë e Shtetit të Bavarisë

Takim pune në Kancelarinë e Shtetit të Bavarisë, i Konsullit të Përgjithshëm Z. Arten Hanku, me Ministren e Shtetit të Bavarisë për Marrëdhëniet Evropiane dhe Ndërkombëtare Znj. Melanie Huml. Në fokus të takimit, parapërgatitjet e vizitës së afërme në Tiranë të Kryeministrit të Landit të Bavarisë, Dr. Markus Söder.

Adresa

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë
München / Germany
ALBERT-SCHWEITZER-STR.62 81735 MÜNCHEN

Tel / Fax

Tel:+49 (0) 8992284522
+49 (0) 8992284524
Fax: +49 (0) 8992284523
Raste emergjente nr.
Tel: +4915237913997​

Orari zyrtar

E Hënë - e Premte
09:00-14:00