Takim zyrtar i Ministres së Arsimit dhe Sporteve të RSH Znj. Evis Kushi me autoritetet Bavareze

Ministrja e Arsimit dhe Sporteve të RSH Znj. Evis Kushi zhvilloi takime zyrtare në Parlamentin Bavarez dhe takim të sukseshëm me Sekretaren e Shtetit të Bavarisë për Arsimin dhe Kulturën, Znj. Anna Stolz. Gjithashtu, Ministrja znj. Kushi vizitoi edhe Katedrën e Albanologjisë të Universitetit Ludwig Maximilian të Mynihut, takimin me përfaqësues te LAPSH-it(mësimi plotësues i gjuhës shqipe), si dhe takimet në qendra të tjera shkencore dhe kulturore.

Adresa

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë
München / Germany
ALBERT-SCHWEITZER-STR.62 81735 MÜNCHEN

Tel / Fax

Tel:+49 (0) 8992284522
+49 (0) 8992284524
Fax: +49 (0) 8992284523
Raste emergjente nr.
Tel: +4915237913997​

Orari zyrtar

E Hënë - e Premte
09:00-14:00