Vizita e Presidentit të Republikës z.Ilir Meta në Qendrën George C.Marshall-24 tetor 2018

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Zoti Ilir Meta, ishte i ftuar në datën 24 tetor 2018, në Qendrën George C. Marshall në Garmisch-Partenkirchen /Bayern, ku mbajti Prezantimin me titull : "Shqipëria dhe Integrimi Euro-Atllantik në Ballkan".

Adresa

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë
München / Germany
ALBERT-SCHWEITZER-STR.62 81735 MÜNCHEN

Tel / Fax

Tel:+49 (0) 8992284522
+49 (0) 8992284524
Fax: +49 (0) 8992284523
Raste emergjente nr.
Tel: +4915237913997​

Orari zyrtar

E Hënë - e Premte
09:00-14:00