Ambasadori Gjoni paraqiti sot letrat kredenciale tek Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s Jens Stoltenberg.

Ambasadori i ri i Shqipërisë në NATO, z. Ilir Gjoni paraqiti sot letrat kredenciale tek Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg.

 

 

 

Pas dorëzimit të letrave kredenciale, Sekretari i Përgjithshëm Stoltenberg dhe Ambasadori Gjoni diskutuan mbi rolin e Shqipërisë në promovimin e stabilitetit në Ballkanin Perëndimor, rëndësinë e misionit të KFOR-it, prioritetet e NATO-s dhe Ukrainën.

Adresa

Përfaqësia e Përherëshme e Republikës së Shqipërisë në NATO
B-1110 Brussels- Belgium

Tel / Fax

Tel. +32 2 7072011
Fax. +32 2 707 2783
Nr. i emergjences: +32 2 7072011

E-MAIL

mission.nato@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00