Çertifikat Mirënjohje

Ambasadori Fatos Reka,  në kuadër të falenderimeve të të gjithë personave që u angazhuan në asistencën për përballimin e pasojave e shpëtimin e jetëve pas tërmetit të rënde të 26 nëntorit në Shqipëri, I ka falenderuar duke i akredituar nga një Çertifikat Mirënjohje, për gatishmërinë humaniste, si dhe për aktet  frymëzuese të solidaritetit më të lartë qytetar.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00