1918-2018, 100 vjetori i armpushimit të Luftës së Parë Botërore

Në kuadër të 100 vjetorit të përfundimit të Luftës së Parë Botërore, Ambasadori Fatos Reka, si dhe trupi diplomatik i akredituar në Republikën e Maqedonisë, morën pjesë në ceremoninë përkujtimore në nder të ushtarët e rënë gjatë kësaj lufte.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00