20 vjetori i Avokatit të Popullit në Republikën e Maqedonisë

Me rastin e 20 vjetorit të krijimit të zyrës së Avokatit të Popullit në Republikën e Maqedonisë, si dhe 10 vjetorit të Asociacionit të Ombudsmanëve të Mesdheut, në Shkup u zhvilluan një aktivitet ku të pranishëm ishin përfaqësues të lartë të Maqedonisë si dhe Avokat të Popullit nga vendet e Rajonit.
Në ketë aktivitet Republika e Shqipërisë, përveç përfaqësimit nga ana e Ambasador Fatos Rekes, mori pjesë znj. Erinda Ballanca, Avokate e Popullit si dhe njëkohësisht Kryetarja e Asociacionit të Ombudsmanëve të Mesdheut, z. Ermir Dobjani, ish-Avokati i Popullit.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00