Ambasadori Fatos Reka mori pjesë në ceremonin e 18 vjetorit të Marrëveshjes Korniz së Ohrit.

Ambasadori Fatos Reka, mori pjesë në ceremoninë e 18 vjetorit të nënshkrimit të Marrëveshjes Kornizë të Ohrit.  Zbatimi i MKO është i rëndësishëm për paqen ndëretike dhe një hap thelbësor për arritjen e një shoqërie gjithëpërfshirëse shumëtnike dhe parakusht për prosperitet.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00