Ambasadori Fatos Reka takohet me Akademikun Luan Starova.

Ambasadori Fatos Reka zhvilloi dje një takim me Nënkryetarin e Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Maqedonisë së Veriut, Akademikun e Profesorin Luan Starova. Qëllimi i takimit ishte evidentimi dhe promovimi i veprave letrare të autorëve shqiptarë, njohja e ndërsjellë e tyre, si dhe mundësitë e njohjes së veprave të autorëve shqiptarë ne trevat mbarëkombëtare duke i përkthyer ato edhe në gjuhën shqipe.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00