Cakaj-Osmani: Sinergji dhe aksion i përbashkët për fazën e çeljes së negociatave me Bashkimin Evropian

Në kuadër të vizitës në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Ministri në Detyrë për Europën dhe Punët e Jashtme Gent Cakaj, zhvilloi një takim me Zëvendëskryeministrin për Çështjet Europiane, Bujar Osmani.
Biseda u përqendrua kryesisht tek perspektiva e përbashkët europiane e Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut, si dhe tek shkëmbimi i eksperiencave në fazën përgatitore të negociatave të anëtarësimit në BE.
Në takim u diskutua edhe për projekte të përbashkëta dypalëshe apo rajonale në kuadër të integrimit, si mënyra më e mirë për të përshpejtuar perspektivën e përbashkët europiane

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00