CEFTA "15 Years makng trade happen"

Nga data 14-16 dhjetor 2021, u zhvillua në Shkup, takimi i CEFTA nën presidencën e Maqedonisë së Veriut, me pjesëmarrjen e të gjithë vendeve anëtare, duke celebruar njëkohësisht edhe 15 vjetorin e CEFTA-s.
Në takim u diskutua nga ekspertët pjesëmarrës rreth lehtësirave tregtare, njohjes së çertifikatave dhe procedurave, monitorimi i planit të veprimit për Tregun e Përbashkët Rajonal 2021-2024, si dhe detaje të tjera teknike për lehtësira ndaj biznesit.
Ditën e sotme datë 16 dhjetor, në seancën plenare përshëndeti Ministri I Ekonomisë së RMV-së, z. Kreshnik Bekteshi, Komisioneri për Zgjerim Oliver Varhelei, Sekretaria e Përgjithshme e RCC-së, znj. Majlinda Bregu dhe drejtori i Sekretariatit të CEFTA-s Emir Djikic.
Pjesëmarrës veç  ambasadorëve të vendeve anëtare, ishte edhe Ambasador Fatos Reka.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00