Ceremoni komemorative në nder të Prof. Dr. Bashkim Rama.

Universiteti Ndërkombëtar i Strugës organizoi të premten datë 3 dhjetor një aktivitet komemorativ në nderim të jetës e veprës s ëish Rektorit, Prof. Dr. Bashkim Rama, ish diplomat, i cili u nda nga jeta pak kohë më parë.
Bashkim Rama, njohës i mira i rajonit, por kontribues edhe i shkollimit të shumë brezave të studentëve do të mbetet i paharruar në mendjet e zemrat tona.
Për të nderuar kujtimin e tij në këtë aktivitet veç familjes, ndodheshin po ashtu të pranishëm Ministri i Drejtësisë së Shqipërisë z. Ulsi Manaj, Prof. Dr. Anastas Angjeli, Ambasador Dashnor Dervishi si dhe përfaqësues të autoriteteve vendore të Komunave të Strugës, Dibrës e të Peshkopisë.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00