Ceremonia e fillimit të linjës së intekonjeksionit 400 KV Manastir -Elbasan

Në mjediset e TEC të Manstirit, u zhvillua ceremonia e inagurimit të fillimit të punimeve për ndërtimin e linjes së tensionit të lartë 400 kv Manastir- Elbasan, pjesa në territorin e RMV, investim i rëndësishëm me fonde të BE e EBRD, pjesë e Korridorit 8 e që do të fusë Maqedoninë e Veriut e Shqipërinë në rrjetin energjitik europian. Të pranishëm në ceremoni, Kryeministri Dimitar Kovacevski, ministra, drejtori i MEPSO Myrtezani si dhe Ambasadori i Republikës së Shqipërisë z. Fatos Reka.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00