Ekspozitë kushtuar trashëgimisë kulturore të "Harabatit"

Sot nën patronazhin e Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqipëtarëve në Shkup, u organizua një ekspozitë kushtuar trashëgimisë kulturore të "Harabatit" , me fotografi dhe dokumente, kushtuar kësaj trashëgimie “Harabati” është një nocion i rëndësishëm në trashëgiminë e shenjtë bektashiane, pasi përkujton kujtesën dhe lavdinë e këtij komuniteti, përmes kontributit vetëmohues të dhjetëra klerikëve atdhetarë që ruajtën të paprekur vazhdimësinë historike të këtij kompleksi kulturoro-fetar.
Në këtë ceremoni mori pjesë Ambasadori Fatos Reka, Kryegjyshi Botëror Bektashian,  Haxhi Dede Edmond Brahimaj si dhe përfaqësues të trupit diplomatik në Shkup

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00