Gëzuar Ramazanin!

Ambasada e Republikes se Shqipërise ne Shkup, i shpreh urimete saj më të mira BFI dhe komunitetit mysliman në Maqedonine e Veriut dhe në mbarë botën në fillim të Ramazanit, duke ju uruar juve dhe të dashurit tuaj një muaj të bekuar dhe të begatë. Urime Ramazani”

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00