Hapja e Javës së Filmit Shqiptar në Shkup

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Shkup, në bashkëpunim me QKK, Cinemateken dhe Ministrinë e Kulturës së Maqedonisë së Veriut, hapën në Shkup për herë të parë, javën e filmit shqiptar. Në ceremoninë e zhvilluar me këtë rast morën pjesë artdashës të filmit, përfaqësues të trupit diplomatik, artistë, regjizorë e miq të Ambasadës, të cilët shijuan e vlerësuan projeksionin e filmit « Liqeni im » të regjizorit Gjergj Xhuvani. Në ditët në vijim do të shfaqen filmat, « Delegacioni », « Dielli », « Disco Funeral », « Amaneti », « Dita zë fill », « Mbjellja e pemëve », etj., duke hapur në këtë mënyrë rrugën e bashkëpunimit për evente të tilla edhe në të ardhmen.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00