JAVA E FILMIT SHQIPTAR

Përfundoi mbrëmë në Cinematekën e Maqedonisë së Veriut java e filmit shqiptar me filmin Delegacioni. Të pranishmit gjatë të gjitha ditëve u shrehën të kënaqur që më në fund edhe filmi shqiptar ishte prezent dhe se përmes vizionimit mundën të njihen mearritjet e kinematografisë shqiptare të viteve të fundit, si dhe shprehën dëshirën që evente të tilla të vijojnë në të ardhmen.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00