Këshilli Bashkiak dhe Kryetari i Bashkisë së Lezhes z. Pjerin Ndreu nderuan Kryetarin e Parlamentit të Maqedonisë së Veriut me titullin «Qytetar Nderi»

Këshilli Bashkiak dhe Kryetari i Bashkisë së Lezhes z. Pjerin Ndreu nderuan Kryetarin e Parlamentit të Maqedonisë së Veriut me titullin «Qytetar Nderi» për lidhjet e ngushta me këtë qytet, si dhe për kontributin e tij atdhetar në ruajtjen e vlerave patriotike e kryerjen me dinjitet e devocion të detyrave të ngarkuara nder vite e veçanërisht si politikan i spikatur e Kryetar i Kuvendit, duke valorizuar faktorin shqiptar shtetformues në të gjitha aspektet. Në ceremoninë e zhvilluar mori pjesë edhe Kryetarja e Kuvendit të Shqipërisë znj. Lindita Nikolla, Ambasadori i Shqipërisë në Shkup z. Fatos Reka si dhe miq, dashamirës të z. Xhaferi nga të gjitha trevat shqipfolëse.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00