Kontribut

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Shkup fton të gjithë bashkëpunëtorët, shoqatat dhe bizneset të ofrojnë ndihmën e tyre në këtë moment solidariteti për familjet dhe qytetarët në nevojë të prekur nga termeti. #ShiperiaSolidare
Për ti ardhur në ndihmë të gjithë familjeve të dëmtuara nga tërmeti i datës 21 Shtator janë vendosur në dispozicion disa llogari bankare.
“Kontribute vullnetare, Emergjenca ” në bankë të nivelit të dytë
Banka Credins

IBAN në ALL (Lek): AL29 2121 1016 0000 0000 0030 0001
IBAN në EUR : AL72 2121 1016 0000 0000 0030 0003
IBAN në USD: AL02 2121 1016 0000 0000 0030 0002

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00