Kremtimi i 106-vjetorit të Pavarsisë.

Në kuadër të kremtimit të 106 vjetorit të Pavarsisë, Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Shkup, organizoj një pritje me përfaqësues të Qeverisë së Maqedonisë, trupin diplomatik të akredituar në Maqedoni, përfaqësues të forcave politike, si dhe përfaqësues të jetës publike në Maqedoni.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00