Ministeriali i 3-të Rajonal për Veprimin e Mjedisit dhe Klimës në Ballkanin Perëndimor

Sot në ambjentet e Hotel Marriot, në Shkup, po zhvillohet  Ministeriali i 3-të Rajonal për Veprimin e Mjedisit dhe Klimës në Ballkanin Perëndimor nën kujdesin e RCC,  me pjesemarrje edhe të shoqërisë civile e OJF. Në këtë Ministerial,po merrë pjesë Zëvendësministrja e Mjedisit dhe Turizmit, Znj. Ornela Cuci dhe Ambasadori Fatos Reka.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00