Në Çair u shënua Dita Botërore e Paqes

Në kuadër të ditës “Ndërkombëtare të Paqes”, u inagurua parkun e ri në lagjen e Dizhonit, të Komunës Çair në Shkup.
Në këtë ceremoni mori pjesë Ambasador Reka, Ministrit i Mjedisit, z.Duraku, Kryetarin e Qytetit të Shkupit, z.Shilegov, deputetët e zonës, drejtorët e ndërmarrjeve publike si dhe përfaqësues të shoqërisë civile. 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00