Në kuadër 575 vjetorit të Kuvendit të Lezhës, u mbajt Samiti i dytë i Diasporës.

Gjatë Samitit, autoritetet organizatore vlerësuan punën e vyer dhe kontributin e madhë të diasporës shqiptare kudo ajo ndodhet. Një falënderim të veçantë dhe vlerësim publik për punës dhe kontributet shumëvjeçare ju dha biznesmenit dhe filantropit tetova, z. Lazim Destani,  duke e nderuar me dy çmime, “Shqiponja e Artë e Diasporës” dhe “Ambasador i Kombit”.
Z. Destani, falënderoj Ministrinë e Diasporës së Shqipërisë që i bëri bashkë të gjithë aktorët kyç në këtë mision të shenjtë për kombin tone!

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00