Në nderim të Nëntetar Zarife Hasanaj!

Në nderim të Nëntetar Zarife Hasanaj, rënë në krye të detyrës gjatë përmbushjes së misionit ushtarak jashtë vendit, dita e premte, datë 10 Maj 2019, është shpallur ditë zie kombëtare. I përjetshëm kujtimi i saj!
Më datë 13 maj, Ambasada e RSH-së në Maqedonine e Veriut do të hapë Librin e Ngushëllimeve, nga ora 10.00 – 12.00 dhe 14.00 – 16.00.Ngushëllimet mund të dërgohen edhe në adresën e postës elektronike: condolences@mfa.gov.al 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00