Ndërron jetë shkrimtari Luan Starova

Me hidhërim të thellë mësuam për ndarjen nga jeta në moshën 80 vjeçare të Akademikut, shkrimtarit, diplomatit, filozofit, njeriut të letrave Luan Starova, i cili të gjithë jeten e tij e vuri me përkushtim në shërbim të popullit të tij dhe vendit ku jetoi. Me këtë rast Ambasada e Republikës së Shqipërisë i shpreh bashkëshortes znj. Gzime, vajzave  Blerina, Dita e Jeta,  si dhe familjarëve e të afërmeve ngushëllimet më të sinqerta për këtë humbje të madhe e shpirti i tij u prehtë në paqe.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00