Një rajon më i mirë fillon nga Rinia - A better region starts with Youth

Rinia është burimi ynë unik dhe potencial për ndërtimin e modelit të vetëm të paqes dhe bashkëpunimit që kemi zgjedhur t’i përmbahemi: Bashkimi Europian. RYCO është një dëshmi e gjallë se bashkëpunimi është më i dobishëm se mungesa e angazhimit, por është një mision jo i lehtë në këto kohë sfidash.
Mbas nënnshkrimit të Marrëveshjes së vendit pritës ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe RYCO, për selin qëndrore në Tiranë, sot në qytetin e Shkupit u hap zyra e RYCO-s rajonale. Në këtë ceremoni morën pjesë përfaqësues të trupit diplomatik të akredituar në Maqedoni, përfaqësues të Organizatave Ndërkombëtare si dhe përfaqësues të shoqërisë civile.
  

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00