Njoftim

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut, i bënë te ditur shtetasve shqiptarë që pajisen me leje kalimi pranë zyrave konsullore në shtetin Gjerman dhe shrytëzojnë linjat ajërore të fluturimeve me Shkupin, që policia kufitare e Republikës së Maqedonisë së Veriut, nuk i lejon të hyjnë në tërritorin e saj. Për këtë arësye, shtetasit shqiptarë me Leje Kalimi janë të lutur që për tu kthyer në Shqipëri, të shfrytëzojnë linjat direkte të fluturimeve, duke evituar kalimet tranzit tokësorë nëpër territoret e vendeve të tjera.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00