Njoftim mbi vlefshmërinë e letërnjoftimeve elektronikë.

Të ndëruar qytetarë,
Ju bëjmë më dije se është miratuar ligji nr. 11/2019 “Për një shtesë në ligjin nr. 8952, datë 10.10.2002, “Për letërnjoftimin elektronik të shtetasve shqiptarë” të ndryshuar. Me anë të këtij ndyshimi ligjor, afati I vlfshmërisë së letërnjoftimeve elektronike të shtetasve shqiptarë, të cilat janë lëshuar nga data 9.2.2009 deri në datën 31.12.2009 dhe që u përfundon afati brënda vitit 2009, i zgjatet afati I vlefshmërisë deri më datë 31.12.2019.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00