Pjesëmarrje në ceremoni

Kryetarja e Kuvendit të Republikës së Shqipërisë znj. Lindita Nikolla, Ministrja e Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin znj. Elisa Spiropali, Ministri i Brendshëm z.Bledi Çuçi dhe Ministri i Mbrojtjes z. Niko Peleshi ishin në Shkup si përfaqësues të Parlamentit e të Qeverisë shqiptare për të marrë pjesë në ceremoninë qeveritare për pritjen e trupave të pajetë të 45 qytetareve të Maqedonisë së Veriut që humbën jetën në aksidentin tragjik të 23 nëntorit në Bullgari.

Gjatë homazheve e ceremonisë së rastit në Aeroportin e Shkupit, znj. Nikolla e z. Peleshi vendosën një kurorë në nderim të viktimave në emer të Kuvendit, ndërsa znj. Spiropali e z. Cuci në emër të Qeverisë e të Kryeministrit Edi Rama.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00