Pjesëmarrje në aktivitetin "Meet Prespa"

Ambasadori Fatos Reka mori pjesë në eventin e organizuar nga Bashkia e Resnjes, “Meet Prespa”.
Ky event kishte si qëllim promovimin e turizmit në rajonin e liqenit të Prespës.  Përfaqësues nga Republika e Maqedonisë së Veriut, Republika e Shqipërisë si dhe nga Republika Greke, morën pjesë në këtë event, nën patronazhine e zyrës së BE-së në Shkup. Të pranishëm, përveç Ambasador Rekës, ishin, Ambasadorët e Malit të Zi, Zvicërës, Gjermanisë, Francës, përfaqësues të Ambasadës Greke si dhe pjesëmarrja e Kryeministrit Zoran Zaev.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00