Promovohet libri i Maja Sushës për ‘Të Drejtët midis popujve’ nga Maqedonia

Në Institutin e Trashëgimisë Kulturore e Shpirtërore të Shqiptarëve në Shkup, nën drejtimin e Drejtorit Skënder Asani, u përuruar monografia e Shefes së Departamentit të Holokaustit Maja Susha, në përkujtim edhe të deportimit të 7444 hebrejve nga Shkupi drejt kampeve të shfarosjes naziste gjatë LIIB. Në këtë event mori pjesë Ambasadori Fatos Reka, ku përtej promovimit të monografisë, kishte për qëllim e iu bë jehonë po ashtu edhe bashkëjetesës fetare në zbutjen e dasive përmes pjesëmarrjes së kreut të BFI-së se RMV-së Reis Shaqir Fetahu, si dhe kryetarit të komunitetit hebre të Maqedonisë së Veriut Pepo Levi. Po ashtu ishin të pranishëm personalitete të jetës akademike, përfaqësues të trupit diplomatik e mediave në vend

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00