Recital i muzikës së dhomës së Violinistes shqiptare Irina Nanushi

Ambasada e Republikes se Shqiperise ne Shkup, ne bashkepunim edhe me Ambasadat e Rumanise e Frances, organizuan me date 19 mars 2018 ne mjediset e Filarmonise se Maqedonise nje koncert recital te pianistes se talentuar rumune  Verona Maier dhe violinistes shqiptare Irini Nanushi, me rastin e Dites se Frankofonise. Ne fillim te veprimtarise, pershendeten me nga nje fjale te shkurter i Ngarkuari me Pune i Ambasades Rumune Emilian Kilom, Ambasadori i Shqiperise Fatos Reka dhe Zevendes Ambasadori i Frances Stanislas Mrozek. Ne koncert u performuan me virtuozitet vepra te kompozitoreve evropiane Debussy, Saint-Saens; Chausson; Enesku dhe Gaqi perpara nje publiku te zgjedhur nga trupi diplomatik, shoqeria civile e politika, te cilet ne perfundim te koncertit vleresuan me fjalet me te mira interpretimin e instrumentisteve dhe organizimin e eventit.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00