Republika e Shqipërisë dhe Republika e Maqedonisë së Veriut nënshkruajnë marrëveshje për menaxhimin e peshkimit në liqenin e Ohërit dhe Prespë

Ditën e djeshme, Ministri i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural të Republikës së Shqipërisë, z. Bledi Çuçi, zhvilloi një vizitë zyrtare në Republikën e Maqedonisë së Veriut, ku u takua me homologun maqedonas, z. Arianit Hoxha.

 

Gjatë takimit u nënshkrua Marrëveshja për Menaxhim të Përbashkët e të Qëndrueshëm të Peshkimit në Liqenin e Ohrit dhe Prespës, si dhe u diskutua mbi avancimin e mëtejshëm të shkëmbimit të eksperincave në harmonizimin e legjislacionit me atë të BE-së.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00