Samiti i Ballkanit Perëndimor

U zhvillua sot në Shkup, “Western Balkan Summit” 2021, me temë “Promoting Europe’s Inclusiveness and Solidarity, organizuar nga The Economist. Morën pjesë personalitete të larta politike nga RMV, rajoni e më gjerë, të cilët diskutuan mbi rritjen ekonomike të Europës Juglindore pas pandemisë, domosdoshmërisë së zhvillimit ekonomik të rajonit si dhe përfshirjen e tij në proceset integruese, duke mos lënë në harresë luftën kundër krimit të organizuar e korrupsionit. Në Summit ishte I pranishëm edhe Ambasadori i Shqipërsië në Shkup, Fatos Reka.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00