Shërbime të Ambasadës

 

Informacione udhëtimi për shtetas shqiptarë

Udhëtimi  vende  ndryshme

Lëvizja e lirë  vëndet e hapësirës Schengen

 

Informacione udhëtimi për shtetas  huaj

Shtetasit  mund  hyjnë  Shqipëri pa viza

Mbajtësit e pasaportave diplomatike dhe  shërbimit  hyjnë  Shqipëri pa viza

Ku mund  aplikohet për vizë për Shqipëri

Formulari i aplikimit për vizë shqiptare

 

Shërbime konsullore

Shtetësia shqiptare:

    Fitimirifitimi dhe leniashtetësisë

  Veprimet e gjendjes civile:

 Raste vdekjesh

Legalizimi i dokumenteve

Lejet e kalimit

 

 

 

 

Kontakt:

Ambasada e Republikes se Shqiperise

Rr.Slavej Planina, nr.2

1000 Shkup, Maqedoni e Veriut

Tel: +389 2 3246726

Fax: +389 2 3246727

Tel. Emergjencës: +38975376896

Email: embassy.skopje@mfa.gov.al

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00