Shfaqje e Ansamblit të Këngëve e Valleve Popullore

Kemi kënaqësinë t'ju ftojmë në shfaqjen e Ansamblit të Këngëve e Valleve Popullore të Republikës së Shqipërisë, më 28 Prill 2022 në ora 20:30, pranë Shtëpinë së Ushtrisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut ARM, Shkup , Maqedonia e Veriut.
Folklori shqiptar shquhet për origjinalitetin, lashtësine dhe shumëllojshmërinë e gjinive artistike. Zonat e shumta etnografike kanë veçantitë e veta në këngët, vallet, kostumet, ritet e zakonet. Mbështetja e AKVP-së tek kjo pasuri burimore dhe ekspeditat e ndryshme të zhvilluara në të gjitha zonat kanë bërë që AKVP-ja të jetë jo vetëm krenaria e kulturës tradicionale shqiptare, por edhe të mahnise me vlerat e tij studiues e folkloristë nga e gjithë bota.
Shfaqja do të mbahet në përputhje me direktivat aktuale të qeverisë dhe rekomandimet për parandalimin e Covid-19.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00