Shqipëria aplikon udhëtim pa viza gjatë periudhes se veres 2018

Në kuadër të sezonit turistik 2018, Republika e Shqipërisë aplikon udhëtimin pa viza , nga 01 Prill 2018 deri më 31 tetor 2018, për shtetasit e Arabisë Saudite, Bahreinit, Omanit, Katarit, Gjeorgjisë, Rusisë, Kines, Tajlandes dhe Bjellorusisë. Qytetarët e këtyre vendeve mund të udhëtojnë për në Shqipëri pa pasur nevoj për vizë turistike, por vetëm me një një pasaportë të vlefshme.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00