Takim i Ambasador Reka me Kryetarin e Dibrës, z. Hekuran Duka.

Ambasadori Fatos Reka, zhvilloi një takim kortezie me Kryetarin e sapo zgjedhur të Komunës së Dibrës, z. Hekuran Duka, për per ti uruar detyrën e suksese.
Në takim u diskutua edhe për të rrituar format e bashkëpunimit ndërmjet bashkive kufitare, kjo edhe në një perspektive afatgjate, bazuar në investimin e Qeverisë Shqiptare, në infrastrukturë, më ndërtimin e rrugës së Arbërit si dhe projektet me financim të BE-së, nëpërmjet forndeve IPA për bashkëpunim ndërkufitar.  

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00