Takim i Ambasadorit Reka me Drejtorin e Agjencisë për zbatimin e ligjit të gjuhëve.

Ambasadori Fatos Reka, zhvilloi një takim me z. Ylber Sela, Drejtor Agjencisë për zbatimin e Ligjit për përdorimin e gjuhëve. Ky takim u zhvillua në ambjentet e kësaj agjencisë, ku z. Sela informoj mbi ngritjen e saj dhe sfidat që e presin në të ardhmen.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00