Takim i Ambasadorit Reka me Ministrin e Kulturës z. Hysni Ismaili

Sot,  Ambasadori Fatos Reka, zhvilloi një takim kortezie me Ministrin e ri të Kulturës, z. Hysni Ismaili.
Gjatë takimit u diskutua mbi nivelin e raporteve të bashkëpunimit në fushën e kulturës ndërmjet dy vendeve tona, si ato në fushën e letërsisë, artit figurativë, promovimit të filmit shqiptar si dhe bashkëpunimi mbi mbrojtjen e pasurive nën UNESCO

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00